Sommerferie I Danmark For Par

30. March 2022
Pixabay, nnoeki

Nogle gange har man bare brug for at koble af sammen med sin partner og man behøver ikke at tage længere væk end den anden ende af landet, før ferie føles som sommerferie. Vores dejlige Danmark har massere af dejlige særværdigheder for par, som er skønne at besøge og som har en dejlig afslappende effekt, så man kan blive ladet helt op til at komme tilbage til hverdagen igen. Herunder kommer der et par ideer til, hvad man kan lave som par i Danmark: 

  1. Hotel Vejle Fjord - Hvis man trænger til en oplevelse hvor nærvær og selvforkælelse er i højsædet. Hotel Vejle Fjord ligger i et naturskønt område med udsigt lige ned til smukke Vejlefjord. Man kan gå en tur på de rolige stier, læse citater om livet på bænkene placeret rundt i parken eller tage en dyp i fjorden. Trænger man til at varmt dyb, er spa og wellness afdelingen et must at besøge. Her kan man opleve de Termiske bade og Thalasso spaet. Ønsker man lidt ekstra selvforkælelse, kan man tilkøbe forskellige spabehandlinger, eksempelvis en antistress- behandling. Aftenen kan man nyde i Hotellets alacarte restaurant hvor menuen eksempelvis byder på sæsonbetonede retter med fisk og kød men tilbyder også vegetariske og veganske retter. 
  2. Thorséng Nature Resort - Er man til natur og frisk luft men samtidig ønsker lidt luksus, så er et retreat på Thorséng Nature Resort måske noget for jer. Her får man et all-inklusive ophold i luksus kombineret med spa og naturlige aktiviteter. Man kan eksempelvis bo i resortets suite hvor man bliver indkvarteret i en luksus telt, som er møbleret med senge, natborde og et lille relaxområde. Udendørs får man egen lille private terrasse med en bænk hvor man kan nyde aften eller morgensolen. Resortet serverer smagsoplevelser som er 100% økologiske, plantebaserede, glutenfrie og sukkerfrie. 

OBS: som mærkatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansiering fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af Livets træ halskæder.

18. February 2021
Er du på udkig efter et lækkert spisested i Skagen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har været rundt på alle restauranter, cafe… Læs mere
17. November 2020
Det er næsten ikke til at undgå, at blive helt overvældet af den meget anderledes og smukke natur, som findes på Rømø. Lakolk strand er he… Læs mere