Top 10: De Bedste Restauranter På Bornholm

05. March 2021
Pixabay

1. Ekkodelashuset (Café Genlyd)

Hvor? Ved Almindingen Skov

Hvorfor? Ekkodalshuset laver de mest fantastiske tarteletter, der smager af mere. Herudover kan du også med jævnlige mellemrum få nogle gode musikoplevelser.

2. Restaurant Le Port

Hvor? I Vang

Hvorfor? Restaurant Le Port er et fantastisk sted at spise, og er kendt for at lave kvalitet hele vejen igennem. Samtidig kan du nyde den fantastiske udsigt over søen.

3. Lassens Restaurant

Hvor? På Stammershalle Badehotel

Hvorfor? Klassisk mad med stor fokus på gode, lokale råvarer. Indtag dit måltid på et af de smukkeste steder i Bornholm.

4. Restaurant Bryghuset

Hvor? Svaneke

Hvorfor? De er kendte for at lave nogle virkelig gode bøffer og pastaretter, som du kan nyde med deres egne øl, der er kendt i hele landet.

5. Melsted Badehotel Restaurant

Hvor? Melsted Badehotel

Hvorfor? De er virkelig dygtige til at bruge sæsonens og områdets råvarer til at skabe velsmagende retter, der er en oplevelse i sig selv.

6. Restaurant Det Gamle Posthus

Hvor? Allinge

Hvorfor? Det gamle posthus danner en unik ramme om det gode måltid, man altid får på restauranten.

7. Nordbornholms Røgeri

Hvor? Allinge

Hvorfor? Det er det eneste rigtige sted at smage de autentiske røgvarer, som Bornholm er så kendt for.

Dette indlæg er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Moodings. Hvor du finder et stort sortiment med Ferm Living. Dette gælder dette indlæg - tak for dette.

21. April 2021
Hvis ikke man har været på Langeland, skulle man tage at lægge vejen forbi. Langeland har en masse smukke steder og seværdigheder som skal s… Læs mere
18. February 2021
Er du på udkig efter et lækkert spisested i Skagen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har været rundt på alle restauranter, cafe… Læs mere
17. November 2020
Det er næsten ikke til at undgå, at blive helt overvældet af den meget anderledes og smukke natur som findes på Rømø. Lakolk strand er hel… Læs mere