Ferie I Danmark Med Teenager

22. October 2020
Pixabay

Ferie i Danmark med en teenager kan være noget af en udfordring - især hvis man den forældre, der kræver, at mobiltelefonen lægges lidt væk, mens familien sættes i fokus.

En god ting er at afstemme forventningerne til ferien, inden man planlægger den og drager afsted, for det er langt fra en selvfølge, at forældrene og teenagerne har samme forventninger til ferien.

Skal ferien i Danmark være sjov, når man har en teenager med, så kan disse steder og aktiviteter anbefales.

Ferie i Danmark med teenager - Det skal du gøre

Find først og fremmest et sted at tage hen, hvor der er noget for alle parter. Det kan godt være, at det bare er hyggeligt for forældrene at komme ud af rotteræset og koble af, men det er næppe særligt sjovt for en teenager at være fanget i et sommerhus, hvor planen er blot at ligge i haven eller på stranden.

Der skal derfor ske noget. Det er derfor en god ide at tage et sted hen, hvor der er aktiviteter, som er rettet mod en teenager. Spørg her ind til, hvad teenageren gerne vil eller har af interesser for ferien.

Selvom du sikkert bliver mødt med en række "det ved jeg ikke" eller "jeg er ligeglad", så prøv at få teenageren til at være lidt konkret i ønskerne.

Sørg altid for at have et par aktiviterer på programmet, som I kan være fælles om. Det skaber fællesskab og en følelse af, at man ikke blot er med på turen for at gøre de andre glade.

Tak for støtten

Til sidst takker vi avXperten for deres støtte til dette indlæg. find et stort udvalg af elektronik lige fra bluetooth headsets til keyboards, mobiltelefon til ældre, bilradioer og utallige andre ting til dine hverddags behov eller professionelle elektronikbehov.

19. March 2021
Tiden siger stadig Corona og vi kan kan fortsat ikke komme ud og rejse, hvilket betyder at vi må blive hjemme i vores dejlige Danmark. … Læs mere
14. December 2020
Hvad skal man se på Samsø? Øen er mere end blot de kartofler, som Samsø er så kendt for. Der findes en lang række ting og oplevelser, s… Læs mere
06. November 2020
Man siger, at Fyn er fin, og det er der noget om. Fyn er Danmarks tredje største ø, og samtidig der, hvor danmarks tredje største by ligger,… Læs mere
26. October 2020
Hvad skal man se på Als? Øen ud for det sydøstlige Jylland rummer en lang række seværdigheder og historiske områder, der har været med … Læs mere