Hvad Skal Man Se På Langeland?

21. April 2021
Pixabay, karsten_madsen

Hvis ikke man har været på Langeland, skulle man tage at lægge vejen forbi. Langeland har en masse smukke steder og seværdigheder som skal ses! 

  • Langelandsfortet  - er en af Langelands største attraktioner hvor der hvert år strømmer massere af mennesker til, for at opleve og se forskellige ting fra den kolde krig. Fortet blev opført i 1950'erne hvor det under den Kolde krig, stod for overvågning og militær kommando i Østersøområdet. Man kan opleve alt fra den store ubåd 'Springeren' til spændende udstillinger i de mange originalbevarede bunkere. 
  • De vilde heste - besøger man langelandsfortet skal man også lægge vejen forbi de vilde heste, som lever under åben himmel hele året rundt. Hvilket liv! 
  • Langelandsfestival - Danmarks største havefest skal besøges hvis man er på Langeland i uge 30. Her er er taget højde for mennesker i alle aldre og man kommer absolut ikke til at kede sig. Musik og underholdning for både børn og voksne - Whats not to like?
  • Slotte og herregårde - Langeland emmer af smukke herregårde og slotte som for et eksempel Tranekær slot, som er det ældst beboede hus i Danmark. 
  • Fiskebuffet på Bagenkop kro  - Er man en stor fiskemund, kan den store og overdådige fiskebuffet på Bagenkop kro anbefales. Der er fisk i alle afskygninger og ikke nok med at man kan nyde en lækker fiskebuffet, så kan man booke et dejligt ophold med udsigt udover den charmerende lystfisker havn.

God fornøjelse på smukke Langeland! 

OBS: dette tekstindhold er bragt i samarbejde med Perlen Odense. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og finde By Birdie . Derfor er dette tekstindhold markeret.

30. March 2022
Nogle gange har man bare brug for at koble af sammen med sin partner og man behøver ikke at tage længere væk end den anden ende af landet, f… Læs mere
18. February 2021
Er du på udkig efter et lækkert spisested i Skagen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har været rundt på alle restauranter, cafe… Læs mere
17. November 2020
Det er næsten ikke til at undgå, at blive helt overvældet af den meget anderledes og smukke natur, som findes på Rømø. Lakolk strand er he… Læs mere