Hvad Skal Man Se På Rømø

17. November 2020
Pixabay, Tim_Bastian

Det er næsten ikke til at undgå, at blive helt overvældet af den meget anderledes og smukke natur, som findes på Rømø.

  1. Lakolk strand er helt speciel, da den måler 600m på det smalleste sted og hele 3 kilometer på det bredeste. Lakolk stand er omkranset af høje klitter, som er blevet plantet for mange år siden for at undgå sandflugt. Gennem hele sommeren er der livreddere på et udvalgt område på stranden, her skal du blot kigge efter det røde og gule flag.
  2. Vadehavet møder du allerede, når du kører over dæmningen for at komme til Rømø. Det strækker sig hele vejen op af den østvendte kyst, hvor der kommer rigtig mange fugle til for at spise og yngle.
  3. Hvalbenshegnet ved Juvre er også et besøg værd. Som ordet beskriver, er det et hegn opført af kæbeben fra hvaler. Det var øens hvalfangerne, som havde disse kæbeben med hjem fra deres fangster på ishavet.
  4. Militært øvelses område på Juvre sand, som ligger i den nordlige ende af Rømø. Her er der mulighed for at se, når militæret øver sig ved at skyde på mål i området. Dette er helt klart en stor oplevelse at både se, men ikke mindst høre de store fly kommende susende gennem luften.
  5. Museet Kommandørgården er også et besøg værd. Her bliver der budt indenfor i de traditionelle huse, som de så ud i det 17 århundrede. Her er til tider arbejdende værksteder, hvor der blandt andet bliver fremstillet kniplinger.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgodese Perlen Odense. Her finder du et imponerende sortiment af Lulu Copenhagen. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.

30. March 2022
Nogle gange har man bare brug for at koble af sammen med sin partner og man behøver ikke at tage længere væk end den anden ende af landet, f… Læs mere
18. February 2021
Er du på udkig efter et lækkert spisested i Skagen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har været rundt på alle restauranter, cafe… Læs mere